Behandlinger

Book en tid


Behandlinger



Access Bars


Aceess Bars (60 min.)
Access Bars Behandlingen består i berøring af 32 punkter (kaldet bars) på hovedet. Punkterne relaterer sig energimæssigt til forskellige områder, bla. krop-seksualitet ; glæde-sorg ; kontrol ; håb -drømme. Når punkterne berøres opløses de blokeringer og fastlåste tankemønstre - bevidste eller ubevidste . Access Bars er en blid, behagelig og afslappende behandling som giver en indre ro og balance: - giver øget indlæringsevne og forbedret fokus. - reducerer stress og tankemylder. - forbedre nattesøvn og selv vær. - større evner til at være i nuet. - har positiv effekt på opmærksomhedsforstyrrelser som feks. ADHD Man ligger fuldt påklædt under hele behandlingen. Det er så afslappende, at men kan opleve, at man kommer i en dyb tilstand af stilhed, hvor man hverken sover eller er helt vågen.
550,-

Dorn terapi


Dorn terapi (30 min.)
Dorn terapi går ud på at korrigerer/mobiliser skævheder i kroppen UDEN knæk og bræk. Selv små skævheder forplanter sig i hele kroppen med smerter til følge. Dorn terapi er en Tysk metode der retter hvirvler og led samt genetablerer balance i kroppen. Gennem dynamiske tryk flyttes hvirvler og led tilbage til den korrekte position, ingen pludselige ryk, tryk eller vrid under behandlingen. Når kroppens strukturelle system er i bedre balance, vil knogler, muskler, ledbånd og væv blive mere afslappet, hvilket tager presset af de nerver som ofte er årsagen til smerten. Dorn er en helhedsorienteret metode der forbedre flowet i hele kroppen og giver øget energi og bevægelsesfrihed. Ofte er der behov for 2-3 behandlinger med 14 dage mellem hver behandling. Efter behandling kan der forekomme ømhed de første par døgn, det tilrådes at minimerer tunge løft og hårdt fysisk arbejde de første 48 timer.
450,-

Kombinationsbehandling


Kombinationsbehandling (90 min.)
Denne behandling er en kombination af kropsterapi/dorn, massage/triggerpunkt og access bars.
995,-

Massage


Massage/ Triggerpunkt (60 min.)
Behandlingen er en kombination af triggerpunktmassage, skeletmobilisering, fascieterapi og muskulær zoneterapi. Triggerpunktmassage: Er en behandlingsform, hvor kroppens nervebaner stimuleres i de samme punkter som ved akupunktur. Punkterne stimuleres ikke med nåle, men derimod med præcise tryk- (akupressur) Skeletmobilisering: Er en teknik, hvor der arbejdes med leddenes bevægelse og smidighed. Ved hjælp af gentagende bevægelser bliver de omkringliggende muskler afslappede og bevægeligheden i leddene øges.behandlingen afhjælper endvidere smerter, ubehag og træthed. Facierterapi: Er en rolig og dybdegående behandlingsform. Fascier er den hinde som musklerne er omgivet af, ved at løsne hinderne øges afspænding og nerveimpulserne, hvilket medføre større elasticitet. Zoneterapi: Hele kroppen er afspejlet i foden, hånden og øret med reflekszoner. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.
650,-

Bindevævsmassage


Bindevævsmassage (60 min.)
Bindevævsmassage: Ved hjælp af sugekopper løftes huden og løsner bindevævet og der åbnes for de små blodkar, hvilket forbedrer blodcirkulationen. Øget blodcirkulation giver større udrensning af væsker og affaldsstoffer.
650,-
 




Åbningstider


 
Mandag 09:00 - 18:00
Tirsdag 13:30 - 17:30
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag 12:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket




 
 

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk